Rusija pradeda vakarietiškų tankų medžioklę Ukrainoje: žadamas milijoninis atlygis  ()

Rusijoje jau gana rimtai kalbama, kad už kiekvieną likviduojamą techniką yra pasiruošę atiduoti milijonus rublių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Yra žinoma, kad vokiečių ir amerikiečių tankai iš partnerių atvyks per artimiausius kelis mėnesius. Taip yra todėl, kad Ukrainos kariuomenei dar reikia laiko, kad išmoktų juos valdyti.

„Sky News“ pažymėjo, kad viena iš Rusijos kompanijų yra pasirengusi skirti 5 mln. rublių kariui, kuris pirmasis sunaikins ar užims Vakarų tanką Ukrainos teritorijoje.

„Uralo įmonė „Fores“, gaminanti medžiagas energetikos pramonei, siūlo išmokas kariškiams, kurie užgrobs arba sunaikins vokiškus „Leopard 2“ arba amerikiečių „Abrams“ tankus“, – rašė žiniasklaida.

Tačiau pabrėžiama, kad tik tas karys, kuris pirmasis sunaikins vakarietišką tanką, gaus šiuos 5 mln. Visiems vėlesniems užpuolikams buvo pažadėta tik po 500 tūkstančių rublių.

Iš to galima tik juoktis, nes vargu ar priešo kariai sugebės sunaikinti bent vieną galingąjį tanką „Leopard“ ar „Abrams“.

Žurnalistai taip pat pažymėjo, kad už kiekvieną rusų sunaikintą Vakarų gamybos naikintuvą bendrovė „Fores“ pažadėjo sumokėti 15 mln. Tačiau, kaip žinia, apie tai, kad tokie orlaiviai gali atvykti į mūšio lauką, kalbama tik su sąjungininkais. Kol kas galutinio sprendimo tarp partnerių šiuo klausimu nėra.

 

Putinistas aktorius Ivanas Okhlobystinas taip pat paskelbė 10 milijonų rublių atlygį už kiekvieną sunaikintą„Abrams“ tanką. Pranešti apie tai jo paprašė nežinomos Rusijos įmonės.

„Su neslepiamu malonumu skubu pranešti, kad kai kurie stambaus Rusijos verslo atstovai įgaliojo mane pranešti, kad už kiekvieną sunaikintą „Abrams“ skiria 10 milijonų rublių premiją“, – skelbė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(19)
(-15)

Komentarai ()