JAV ir Kanados kariuomenės pakeltos ant kojų – oro erdvę atakuoja nežinomi objektai, naujausias atvejis virš Hurono ežero  ()

JAV kariškiai numušė skraidantį objektą virš Hurono ežero netoli JAV ir Kanados sienos, sekmadienį pranešė JAV pareigūnai, o tai jau ketvirtas toks atvejis per savaitę.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-13 JAV ir Kanados kariuomenės pakeltos ant kojų – oro erdvę atakuoja nežinomi objektai, naujausias atvejis virš Hurono ežero  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Du JAV pareigūnai, kurie norėjo likti anonimiški, sakė „Reuters“, kad kariškiai numušė objektą.

Atskirai JAV atstovas Jackas Bergmanas sakė, kad objektas buvo „numuštas“. Skelbiama, kad objektas buvo aštuonkampio formos, o patikslintais duomenimis, jį numušė JAV naikintuvas F-16.

Tuo tarpu Kanados tyrėjai ieško neatpažinto skraidančio objekto, kurį šeštadienį virš Jukono teritorijos numušė JAV lėktuvas, nuolaužų.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5916 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Atkūrimo komandos yra ant žemės ir nori surasti ir išanalizuoti objektą“, – sekmadienį žurnalistams sakė ministras pirmininkas Justinas Trudeau.

„Piliečių saugumas yra mūsų svarbiausias prioritetas, todėl nusprendžiau numušti tą neatpažintą objektą“, – sakė jis ir pridūrė, kad tai kėlė pavojų civiliniams orlaiviams.

 

Šiaurės Amerikos pajėgos sukeltos ant kojų dėl oro įsibrovimų po to, kai anksčiau šį mėnesį virš Amerikos dangaus pasirodė baltas, akį traukiantis Kinijos aerostatas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(3)
(71)

Komentarai ()