Ukraina pradėjo dar neregėtą rusų naikinimą - kas vyksta? (Grafikas)  ()

Didžiosios Britanijos gynybos ministerijos duomenimis, Rusijos ginkluotosios pajėgos per dieną vidutiniškai netenka daugiau nei 800 karių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JK Gynybos departamento vasario 12 d. žvalgybos ataskaitoje, kuri buvo paskelbta socialiniame tinkle „Twitter“, teigiama, kad Rusija per pastarąsias 2 savaites greičiausiai prarado daugiausiai karių nuo pirmosios savaitės po plataus masto invazijos į Ukrainą pradžios praėjusių metų vasario 24 d.

Ataskaitoje teigiama, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas kasdien nurodo RF ginkluotųjų pajėgų personalo aukų skaičių, tačiau britų kariškiai nežino, kaip šie skaičiavimai atliekami, ir negali patikrinti metodikos. Tačiau britų žvalgybos pareigūnai mano, kad greičiausiai šie duomenys yra teisingi.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5923 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Patys Didžiosios Britanijos kariškiai mano, kad per pastarąsias 2 savaites Rusijos ginkluotosios pajėgos patyrė daugiausiai personalo nuostolių nuo pirmosios viso masto karo Ukrainoje savaitės.

 

Visų pirma, ataskaitoje teigiama, kad Rusijos nuostoliai per pastarąją savaitę vidutiniškai siekė maždaug 824 žmones per dieną. Šis vidutinis skaičius yra 4 kartus didesnis nei rusų nuostoliai per pirmuosius du 2022 metų vasaros mėnesius.

 

Tuo pat metu Didžiosios Britanijos žvalgyba mano, kad pastarojo meto Ukrainos nuostoliai taip pat yra reikšmingi, nors ataskaitoje neparodomas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų nuostolių lygis.

Didžiosios Britanijos kariškiai išaugusius okupacinio personalo nuostolius sieja su įvairių veiksnių įtaka, ypač apie apmokytų karių trūkumą, prastą veiksmų koordinavimą, taip pat Rusijos kariuomenės išteklių mažėjimą.  Didžiulių rusų nuostolių fronte pavyzdžiu britų žvalgybos pareigūnai įvardina Bachmuto ir Vuhledaro mūšius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(85)
(0)
(85)

Komentarai ()