[Žinios trumpai] Įspūdingi kadrai, ką ukrainiečiai išdarinėja su „Leopard-2“ tankais (Video)  ()

Pirmadienį, vasario 13 d., Bundesveras pradėjo mokyti Ukrainos karius valdyti „Leopard-2“. Taip pat žinoma, kad 105 Ukrainos kariai atvyko į Lenkiją mokytis naudotis vakarietiškais tankais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai pranešė Vokietijos gynybos ministerijos atstovas. Pratybos daugiausia vyks tankų kariuomenės mokyklos bazėje Miunsteryje, Žemutinėje Saksonijoje.

Gynybos ministras Borisas Pistorius pažymėjo, kad pagrindinių kovinių tankų tiekimas Ukrainai žymiai sustiprintų gynybą nuo Rusijos įsibrovėlių.

Pažymėtina, kad anksčiau Vokietijoje buvo pranešta, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos bus treniruojamos 6-8 savaites. Per šį laiką Ukrainos gynėjai įvaldys sudėtingos ginklų sistemos valdymo pagrindus, taip pat lavins kovos tankų „Leopard“ ir pėstininkų kovos mašinų „Marder“ sąveiką.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5909 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Ukrainos kariai valdyti tankus taip pat mokosi ir Lenkijoje. Į Lenkiją mokymams atvyko 105 Ukrainos kariai.

 

10-osios šarvuočių brigados poligono mokymo grupės vadovas Krzysztofas ​​Sieradskis pažymėjo, kad mokymai vyksta jau savaitę, o apskritai kursai truks apie mėnesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(93)
(3)
(90)

Komentarai ()