„Pralaimėjimas visiems. Žlugimas. Apokalipsė. Buvusį gyvenimą teks pamiršti šimtmečiams“ – Medvedevas skelbia, kas bus po Ukrainos pergalės  (4)

Rusijos saugumo tarybos vadovo pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas pareiškė, kad jei kils Rusijos egzistavimo klausimas, bus suabejota pačios žmonijos civilizacijos egzistavimu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai jis rašė straipsnyje, skirtame vienam Rusijos leidiniui, praneša Censor.NET, remdamasis „Ukrainska Pravda“.

„Jei bus rimtai keliamas pačios Rusijos egzistavimo klausimas, jis nebus išspręstas Ukrainos fronte. Jis bus išspręstas kartu su visos žmonijos civilizacijos tolesnio egzistavimo klausimu. Ir čia neturėtų būti jokių dviprasmybių. Mums nereikia pasaulio be Rusijos.“

Be to, buvęs Rusijos prezidentas pareiškė, kad jei Vakarai nenustos „pumpuoti Kijevo režimą ginklais“, užkirsdami kelią Maskvos ir Kijevo deryboms, pasaulis paskęs „radioaktyvioje dūmų uždangoje“.

„Būtent taip elgiasi mūsų priešai, nenorėdami suprasti, kad jų tikslai sąmoningai veda prie visiško fiasko. Pralaimėjimas visiems. Žlugimas. Apokalipsė. Kai šimtmečiams turėsime pamiršti savo ankstesnį gyvenimą, kol dūmų pilni griuvėsiai nustos skleisti radiaciją“, – grasina jis.

 

Kartu D. Medvedevas sako, kad Rusija „neleis, kad taip atsitiktų“.

„Palydovų turinčios Vakarų šalys sudaro tik 15% pasaulio gyventojų. Mūsų yra daug daugiau ir esame daug stipresni. Rami mūsų didžiosios šalies stiprybė ir jos partnerių autoritetas yra raktas į viso pasaulio ateities išsaugojimą“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(307)
(-283)

Komentarai (4)