Super ambicingas projektas – Kinija pradėjo moderniausio pasaulyje sraigtasparnio kūrimą  ()

Pekinas nori, kad technologijų plėtra žengtų koja kojon su naujais ginklais, todėl artimiausius 20-30 metų vienu metu kuriamos kelios sraigtasparnio versijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinijoje pradėtas kurti naujos kartos sraigtasparnis artimiausiems 20-30 metų. Apie tai praneša kinų anglų kalba leidžiamas „Global Times“ leidimas.

Atakos sraigtasparnio Z-10 kūrėjas Wu Simingas teigė, kad jau vyksta naujo orlaivio kūrimo darbai. Naujasis sraigtasparnis bus elektrinis.

Jis taip pat pridūrė, kad inžinieriai daro viską, kad darbo procesas paspartėtų. Leidinyje pažymima, kad Wu ir kolegos turi apie 40 metų patirtį. Tai leido jiems sukurti naujų pokyčių planą: dabartinės kartos tyrimus, preliminarų naujos kartos tyrimą ir dizainą, o vėliau ir gamybą. Teigiama, kad lygiagrečiai vykdomi keli projektai.

 

Kinijos nacionalinis komitetas teigia, kad plėtra taip pat galėtų būti naudinga civilinei aviacijai, siekiant padėti susidoroti su stichinėmis nelaimėmis, klimato tyrimais ir jūrų stebėjimu. Be to, Wu mano, kad sraigtasparnis leis organizuoti miesto transportą ir susisiekimą tarp atskirų regionų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()