[ŽT] Danilovas paskelbė tiesą apie konfliktą tarp Zelenskio ir Zalužno  ()

„Anoniminiai“ pranešimai įvairiose žiniasklaidos priemonėse apie tariamą prezidento Volodymyro Zelenskio ir vyriausiojo ginkluotųjų pajėgų vado Valerijaus Zalužno konfliktą dėl padėties Bachmute yra tipiški Rusijos bandymai supurtyti ukrainiečių vienybę, kurios griebiasi priešas dėl savo problemų mūšio lauke.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai kovo 6 d. vakare telemaratono eteryje sakė Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksijus Danilovas, praneša „Liga.net“.

ICTV laidų vedėjas rėmėsi straipsniu vokiškame „Bild” leidinyje, kuriame „anoniminiai pašnekovai“ kalbėjo apie „konfliktą tarp V. Zelenskio ir V. Zalužno dėl Bachmuto“: pirmasis neva reikalauja išlaikyti miestą, o antrasis – išvesti kariuomenę.

„Noriu pasakyti, jog kai kurie žmonės tikrai nori, kad pas mus čia kiltų nesantaika. Noriu atkreipti dėmesį, kad vienas iš tikslų, kurį visada kėlė Rusijos Federacija, yra vidinė destabilizacija“, – atsakė O. Danilovas.

Jis pabrėžė, kad Rusija šios temos neišbraukia iš darbotvarkės ir visais įmanomais būdais stengiasi išjudinti situaciją Ukrainoje, mėtydama klastotes aktualiomis temomis.

 

„Rusijos Federacija negali mūsų nugalėti karinėmis priemonėmis. Rusams labai svarbus vidaus destabilizacijos klausimas. Šiandien Rusija svarsto vadinamojo „Minsko-3“ susitarimo klausimą, tam jie daro viską, kas įmanoma ir neįmanoma, įtraukdami tam tikrus veikėjus, kurie V. Janukovyčiaus laikais vadovavo strateginiams tyrimų institutams“, – aiškino NSDC sekretorius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(1)
(36)

Komentarai ()