„Apokalipsės raiteliai jau pakeliui“: Rusija paskelbė kaip reaguos, jei Ukraina bandys atsiimti Krymą  (1)

Ukrainos vykdoma pusiasalio deokupavimo operacija, anot buvusio prezidento Dmitrijaus Medvedevo, yra egzistencinė grėsmė Rusijos Federacijai, leidžianti Maskvai panaudoti masinio naikinimo ginklus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas paskelbė apie pasirengimą branduoliniam smūgiui Ukrainos teritorijoje, kuris galėtų įvykti, jei Ukrainos ginkluotosios pajėgos bandys deokupuoti Krymą. Tai pareiškė buvęs Rusijos Federacijos prezidentas interviu Rusijos spaudai.

Medvedevas vėl kalbėjo apie Rusijos Federacijos egzistencinę grėsmę ir būsimus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų bandymus susigrąžinti Krymą pavadino pagrindu panaudoti visas Rusijos karinėje doktrinoje aprašytas apsaugos priemones.

„Bandymas atskirti dalį valstybės reiškia, kad tai yra kėsinimasis į pačios valstybės egzistavimą“, – sakė jis ir pridūrė, kad tokiu atveju Rusijos Federacija, jo nuomone, turėtų teisę panaudoti bet kokius ginklus.

 

Kovo 24 d. Medvedevas pagrasino Ukrainai „apokalipsės raiteliais“, kurie, anot jo, „jau pakeliui“, taip pat apkaltino JAV prezidentą Joe Bideną pradėjus karą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(33)
(-32)

Komentarai (1)