[ŽT] „Žiūrėk, amerikiečiai yra rimti žmonės“. Izraelio karininkas patvirtino skandalingą tiesą, ką slapta daro JAV (Video)  ()

Karo ekspertas Grigorijus Tamaras pakomentavo neseniai paskelbtą informaciją, jog Pentagonas klausosi Volodymyro Zelenskio.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-14 [ŽT] „Žiūrėk, amerikiečiai yra rimti žmonės“. Izraelio karininkas patvirtino skandalingą tiesą, ką slapta daro JAV (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Nutekėjimas“ ir daugelis kitų sričių parodė, kad Vašingtonas šnipinėja Ukrainos prezidentą V. Zelenskį, reguliariai jo klausydamasis.

Išėjęs į pensiją Izraelio gynybos pajėgų karininkas, karo istorikas Grigorijus Tamaras apie tai kalbėjo interviu su Jurijumi Bibiku „YouTube“ kanalui metu.

Nustebčiau, jei to nebūtų. Žiūrėk, amerikiečiai yra rimti žmonės. Aš visą laiką sakau: jie turi blogą vaizduotę ir humoro jausmą, bet jiems sekasi visa kita. Jie labai gerai planuoja, skaičiuoja, nuspėja, projektuoja. Jeigu jie nebūtų galėję to padaryti, jie nebūtų nugalėję Sovietų Sąjungos Šaltajame kare“, – aiškino analitikas.

Tada G. Tamaras prisiminė, kad Sovietų Sąjunga, skirtingai nei V. Putino Rusija, su visa savo ydinga nacionaline ekonomika vis dar turėjo 19% pasaulio BVP, o Rusija nė iš tolo neprilygsta šiems skaičiams.

„Norėdama konkuruoti su Amerika, V. Putino Rusija pirmiausia turėjo išmokti skaičiuoti iki 100“, – sakė G. Tamaras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(5)
(50)

Komentarai ()