„Tai labai pavojingas signalas“. Putinas gali pradėti naują karą (Video)  ()

Rusija, pralaimėjusi kare prieš Ukrainą, gali pulti Sakartvelą ar Kazachstaną, mano Dmitrijus Černyševskis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainoje atkirtį gavusiam V. Putinui vis dar reikia nedidelio pergalingo karo: dviem šalims gresia pavojus. „Zetnikai“ ypač žiauriai pasisako prieš Kazachstaną, pateikdami teritorines pretenzijas kaimyninei šaliai.

Žinomas Rusijos politikas ir istorikas Dmitrijus Černyševskis situaciją pakomentavo savo „YouTube“ tinklaraštyje.

Kitą dieną odiozinis Rusijos „Z-karinis komisaras“ D. Stešinas pristatė Maskvos „istorines teises“ Šiaurės Kazachstano žemėms. Jis viešai pagrasino kaimyninei šaliai „ukrainietišku scenarijumi“. Ir tai nėra tuščias plepėjimas, mano D. Černyševskis.

„Maskvos fašistų isterija auga. Pastaruoju metu vis dažniau pasigirsta pareiškimų apie Kazachstaną, retorika griežtėja“, – sakė istorikas.

Jo nuomone, gresia naujas karas su Rusijos Federacija, ne tik Kazachstane, bet ir Sakartvele. „Tai labai pavojingas signalas. V. Putino fašistinė Rusija yra kaip įsiutęs šuo, kuris buvo spardomas Ukrainoje kaustytu batu. Ji, rėkdama yra pasirengusi pulti visus šalia esančius... Gruzijai ir Kazachstanui tikrai gresia pavojus.

 

Pasibaigus karui Ukrainoje RF prireiks nedidelio pergalingo karo, kad įrodytų, visų pirma Rusijos viduje, kad ji yra didinga, galinga, ir turi teisę toliau engti ir išnaudoti Rusijos gyventojus“, – savo nuomone dalijosi D. Černyševskis. Jis perspėjo, kad pasibaigus Rusijos karui prieš Ukrainą, grėsmė Baku ir Tbilisiui gerokai padidės. Tačiau tik tuo atveju, jei diktatoriui Vladimirui Putinui pavyks išlikti valdžioje.

„V. Putinui – pažemintam, nugalėtam, gresiant prarasti valdžią šalies viduje, bus labai reikalinga dar viena avantiūra“, – tvirtino Rusijos Federacijos istorikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(13)
(-6)

Komentarai ()