Kadyrovas kurs naują armiją. Skelbiamas netikėtas tikslas  ()

R. Kadyrovas ketina išvaduoti Rusijos Federacijos prispaustas tautas – Čečėnija ruošia armiją.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-02 Kadyrovas kurs naują armiją. Skelbiamas netikėtas tikslas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po didelių „kadyroviečių“ nuostolių Ukrainos kare, Ramzanas Kadyrovas ketina sukurti savo armiją, kad apsaugotų „engiamas tautas“ nuo agresijos.

Anot „RIA Novosti“ propagandos, R. Kadyrovas ketina vadovauti kariuomenei, siekdamas apsaugoti „engiamus žmones“. Jis jau pasiruošęs į tokią kariuomenę verbuoti karius iš viso pasaulio, turint omenyje milžiniškus jo samdinių nuostolius Ukrainoje. Tuo pačiu metu Čečėnijos vadovo žmonės neturėtų kovoti dėl pinigų: skirtingai nei privačios armijos, „patriotai“ bus pasirengę atiduoti savo gyvybę ne „dėl cento, o dėl tvarkos“.

Pasirodo, kad grėsmę savo žmonėms R. Kadyrovas suprato po to, kai į Ukrainą išsiuntė dešimtis tūkstančių kovotojų. Čečėnija akimirksniu nusunkė kraują ir tapo skaniu kąsneliu V. Putinui, kuris daugelį metų finansavo regioną, bijodamas riaušių.

 

Dabar jis turi galimybę susilyginti su R. Kadyrovu už ilgus metus trukusį pažeminimą. Be to, aišku, kad net turtinga respublika neturi galimybių išlaikyti kariuomenę, tad į ją bus kviečiami fanatikai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(18)
(-12)

Komentarai ()