„Xi Jinpingas beprotiškai įsiutęs, ką padarė Putinas“ (Video)  (4)

Rusijos Federacijos žlugimo į mažas valstybes scenarijus tampa vis realesnis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinija JT balsavo už rezoliuciją, kurioje Rusija oficialiai pripažįstama agresore kare prieš Ukrainą. Tai dar vienas patvirtinimas, kad Pekinas neketina tapti Maskvos sąjungininku.

Apie tai savo „YouTube“ tinklaraštyje rašo žinomas Rusijos politikas ir istorikas Dmitrijus Černyševskis.

„Didysis“ geopolitikas ir geostrategas Vladimiras Putinas prisižaidė... Išmintingas vairininkas veda apgriuvusį Rusijos valstybingumo laivą teisingu keliu tiesiai į rifus“, – sakė ekspertas.

Jis patikino, kad Maskvos ir Kinijos interesai šiame etape nesutampa. Be to, Kinijos lyderis Xi Jinpingas yra itin nepatenkintas Rusijos diktatoriumi Vladimiru Putinu, mano ekspertas.

„Xi pyksta, kad Putinas leido jo ilgalaikei strategijai, apskaičiuotai kažkur iki XX amžiaus pabaigos – 30-ųjų vidurio, perginkluoti armiją ir karinį jūrų laivyną iki tokio lygio, kad galėtų mesti iššūkį JAV Taivano klausimu. Rusijai užpuolus Ukrainą, buvo supainioti visi Kinijos planai. Dabar Kinija nepasirengusi paaštrėjimui su Vakarais. Ji mato, kad Vakarai yra sustiprėję, susitelkę aplink Ukrainą, NATO staiga įgavo savo egzistavimo prasmę. Kinija patiria pasipriešinimą savo politikai, tam ji nebuvo pasirengusi. Xi tai beprotiškai siutina. Jis Putiną laiko provokatoriumi, susilpninusiu Dangaus imperiją, sugriovusiu jo planus“, – sakė Černyševskis.

 

Jis teigė, kad Pekinas priėmė galutinį sprendimą dėl Rusijos. Pekinas nepadės Ukrainai ir Vakarams, nes Kinijai naudinga išlaikyti Putino režimą ir matyti Rusiją nusilpusią, revanšistinę ir antivakarietišką. Gelbėti Rusijos kinai nesiruošia.

„Jei Rusijos Federacija greičiau riedės į bedugnę, kinai gūžčios pečiais ir sakys: „Tada Tolimieji Rytai yra mūsų“. Rusija, didžiojo Pu vadovaujama, nuėjo Rusijos karo laivo kurso kryptimi. Rusijos projektas, kuriam 500 metų, netrukus bus oficialiai paskelbtas uždarytu“, – sakė Černyševskis.

Jis mano, kad Rusijos Federacijos žlugimo į mažas valstybes scenarijus tampa vis realesnis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(192)
(9)
(183)

Komentarai (4)