„Ant bedugnės krašto“: Rusijos užsienio reikalų ministerija grasina JAV atviru kariniu konfliktu  ()

Pasak Rusijos užsienio reikalų ministerijos vadovo pavaduotojo Sergejaus Riabkovo, Vašingtonas tariamai neįvertina kai kurių iš Maskvos sklindančių „signalų“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija ir JAV atsidūrė ant atviro ginkluoto konflikto slenksčio. Tai pareiškė Rusijos Federacijos užsienio reikalų ministerijos vadovo pavaduotojas Sergejus Riabkovas, rašo propagandinė Rusijos agentūra TASS.

Anot jo, Maskva esą stengiasi, kad JAV santykiai nenuvestų į atvirą ginkluotą konfliktą.

„Mes jau stovime ant krašto, ant šios bedugnės krašto“, – sakė jis.

Riabkovas pažymėjo, kad Maskvos ir Vašingtono ryšiai vis dar palaikomi, jei reikia, net aukščiausiu lygiu. Šalies agresorės diplomatas pažymėjo, kad JAV bando atsiriboti nuo „atsakomybės“ už bepiločio lėktuvo ataką Kremliuje ir pasikėsinimą į Kremliaus galvą Vladimirą Putiną.

„Mūsų priešai Vašingtone nustatė taisyklę įtikinti savo globotinius Europoje, kad signalai, sklindantys iš Maskvos, yra, kaip jie jau daugelį metų sako, yra „dezinformacijos kampanijos“ elementas“, - sakė Riabkovas.

 

Anot jo, Vašingtone į Maskvos „signalus“ žiūrima nepakankamai rimtai. Jis mano, kad tai prieštarauja kai kuriems užsienio politikos „pagrindams“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(39)
(-34)

Komentarai ()