Baltarusija skubiai ruošiasi „mirtinai kovai“ su JAV tankais. Puls neįtikėtinu ginklu  ()

Tyrėjai teigia, kad Baltarusijos kariai bus mokomi naikinti M1 „Abrams“ tankus ir pėstininkų kovos mašinas M2 „Bradley“ su Dragunovo šautuvu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltarusijos Respublikos ginkluotųjų pajėgų Šiaurės vakarų operatyvinė vadovybė pateikia vaizdines instrukcijas, skirtus mokymui šaudyti iš snaiperinio šautuvo „Dragunov“. Viename jų parodyta, kaip šiuo ginklu naikinti vakarietišką karinę techniką. Tai pranešė stebėsenos grupė „Baltarusijos Gajun“.

Pranešama, kad instrukcijoje yra nurodymai, kaip sunaikinti mūšio tanką M1 „Abrams“, pėstininkų kovos mašiną M2 „Bradley“, taip pat amerikietišką šarvuotą mašiną HMMWV ir net prieštankinį Izraelio „Spike“.

 

Kaip pažymima portale „Defence Express“, tokia taktika kelia klausimų:

„Praktinis tokios taktikos įgyvendinimas kelia daug klausimų, atsižvelgiant ir į šautuvo tikslumą, kai snaiperis turi būti gana arti taikinio, ir į tai, kad „Abrams“ ar „Bradley“ vargu ar stovės vietoje mūšio lauke, kad snaiperiui būtų patogiau nusitaikyti“, – rašoma straipsnyje.

Kas yra Dragunovo snaiperinis šautuvas

 

Sovietinis automatinis snaiperinis šautuvas, pradėtas gaminti 1963 m. Jis šaudo 7,62 mm paprastomis, trasuojančiomis ir šarvus pramušančiomis padegamosiomis kulkomis. Taip pat gali šaudyti besiplečiančiais šoviniais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(38)
(-32)

Komentarai ()