[ŽT] „Dabar JAV tai žino“. Rusijos ambasadorius perspėjo JAV, kas bus, jei F-16 smogs Krymui  (1)

A. Antonovas išreiškė susirūpinimą dėl JAV pasirengimo perduoti naikintuvus F-16 Ukrainai ir pritarimo smogti Krymui, naudojant amerikiečių ir Vakarų ginklus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ambasadorius JAV Anatolijus Antonovas sakė, kad smūgiai laikinai okupuotam Krymui bus laikomi ataka prieš vieną iš Rusijos Federacijos subjektų.

Kaip pranešė  „Espresso“, tai paskelbė Rusijos ambasada JAV.

„Norėčiau įspėti JAV administracijos atstovus dėl nerimtų sprendimų Krymo atžvilgiu, ypač kalbant apie oro atakų „palaiminimą“ šiame pusiasalyje. Noriu priminti, kad smūgiai šioje teritorijoje yra laikomi ataka Rusijos Federacijos subjektui. Svarbu, kad JAV buvo visiškai informuotos apie atitinkamas priemones, kurių ėmėsi Rusija“, – sakė A. Antonovas.

Jis išreiškė nuogąstavimą, kad Ukrainai gavus F-16, naikintuvai pakils iš NATO šalių aerodromų, o prie lėktuvų valdymo stos užsienio savanoriai, nes Ukrainai esą trūksta tinkamos infrastruktūros.

 

„Kol kas Vašingtonas mums priešinasi svetimomis rankomis, „įgaliotiniu“. Tačiau kiekvienas specialistas žino, kad Ukraina neturi infrastruktūros F-16 eksploatavimui, o reikiamo pilotų ir personalo skaičiaus techninei priežiūrai taip pat nėra. Kas atsitiks, jei amerikiečių naikintuvai pakils iš užsienio NATO aerodromų pilotuojami užsienio savanorių?“ - paklausė A. Antonovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(26)
(-14)

Komentarai (1)