„Perimti branduolinį ginklą.“ Sprogstama žinia, ką Rusijoje gali padaryti RSK (Video)  ()

„Aidar“ kovotojas I. Lapinas mano, kad operaciją Belgorodo srityje reikėjo organizuoti geriau, paaiškindamas, kaip.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-02 „Perimti branduolinį ginklą.“ Sprogstama žinia, ką Rusijoje gali padaryti RSK (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos savanoris I. Lapinas netikėtai paskelbė, kad Rusijos savanorių korpusas (RSK) turėtų nuveikti kai ką daugiau, nei tik patekti į Belgorodo srities teritoriją.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karys įvardijo karinį objektą Belgorodo srityje, kuris gali tapti dar vieno RSK reido taikiniu. Kartu patyręs kariškis prisipažino neturįs informacijos, ar Belgorodo „išvaduotojai“ turi reikiamų jėgų ir priemonių perimti taktinius branduolinius ginklus ir pristatyti juos į Ukrainą, tačiau Ukrainai tai būtų svarbus įvykis.

„Tai būtų sprogstama žinia!“ – sako Lapinas.

Lapino nuomonę apie tai, kas galėtų būti kitas RSK taikinys Belgorodo srityje, galima rasti „YouTube“ vaizdo įraše.

„Pagrindinis tikslas turėtų būti kažkas daugiau nei tiesiog smūgis Putinui į veidą. Karinio žemėlapio keitimas galėtų būti kažkas daugiau. Jei kas nors būtų manęs paklausęs, būčiau pasakęs, ką reikėjo padaryti“, – sako Lapinas.

 

Tada Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karys papasakojo, koks įdomus Ukrainai, kariniu požiūriu, objektas yra Belgorodo srityje:

„Tai galima nesunkiai pasakyti per televiziją, iš tikrųjų tai padaryti daug sunkiau, vis dėlto, Belgorode yra branduolinių taktinių ginklų sandėlis, taip pat savaeigių pabūklų 2C5 „Hiacintas“ sviedinių sandėlis. Turime ir tokį ginklą, tai ar įsivaizduojate, jei į Ukrainą atkeliautų pora dėžių su taktinėmis galvutėmis ir tais „Hiacinto“ sviediniais, ir apie tai sužinotų visas pasaulis?“, – sako Lapinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(2)
(57)

Komentarai ()