Ukrainos dronas „subombardavo“ Baltarusijos pasieniečius. Visi išsilakstė apimti panikos (Video)  (4)

Iš dangaus nukritusios bulvės tapo nemalonia staigmena Baltarusijos kariškiams, kurie jas supainiojo su granatomis ir pabėgo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos pasieniečiai tyčiojasi iš Baltarusijos kolegų, numesdami ant jų bulves iš dronų. Apie tai interviu „YouTube“ kanalui ISLND TV pasakojo Ukrainos Valstybės sienos apsaugos tarnybos atstovas, kurio pavardė neskelbiama.

Per pokalbį apkasuose žurnalistas Serhijus Mirošnyčenka pasieniečių paklausė, kokios provokacijos vyksta pasienyje. Kariškis priminė, kad Baltarusija garsėja kaip žemės ūkio produktų, pirmiausia bulvių, gamintoja. Anot jo, ukrainiečiai šią daržovę naudoja baltarusiams erzinti.

Ukrainos pasieniečiai droną kažkokiu būdu „užtaisė“ bulvėmis ir išsiuntė į Baltarusijos teritoriją. Baltarusiai ne iš karto suprato, kad dronas numetė tik bulves, ir išisbėgiojo į skirtingas puses, tikėdamiesi sprogimo.

 

„Trolinimas 99 lygiu. Tai kaip granatų mėtymas už apkasų, tik čia bulvės“, – komentavo karininkas.

Pasienietis pridūrė, kad ukrainiečiai su rusais tokių pokštų nekrečia – vyksta tik visavertės kovinės operacijos. Karo pradžioje raketos, minos, aviacinės bombos skrido ir iš Rusijos Federacijos teritorijos, ir iš Baltarusijos, tačiau nuo 2022 metų rudens apšaudoma tik iš Rusijos pusės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(84)
(5)
(79)

Komentarai (4)