Prie Prigožino viešbučio neįtikėtinas radinys. Ką surado automobilyje „GAZelle“  ()

Prie Prigožino biuro Sankt Peterburge teisėsaugininkai aptiko netikėtą radinį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-25 Prie Prigožino viešbučio neįtikėtinas radinys. Ką surado automobilyje „GAZelle“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sankt Peterburge esančiame viešbutyje per kratą teisėsaugininkai rado „GAZelle“ (GAZ furgoną – red.) su gausybe dolerių banknotų.

Apie tai pranešė Censor.net remdamiesi Rusijos „Telegram“ kanalais.

Per kratą Sankt Peterburgo viešbutyje „Trezzini“, kuris, kaip įtariama, priklauso „Wagner“ savininkui Prigožinui, teisėsaugininkus sudomino gatvėje stovinti balta „GAZelle“. Jie nusprendė patikrinti, ar jame nėra sprogstamųjų medžiagų. Atidarę automobilį, jie rado dėžes, pilnas dolerių banknotų. Suskaičiavus banknotus paaiškėjo, kad rasta 4 mlrd. rublių. (beveik 48 mln. dolerių).

Prigožinas patvirtino, kad „GAZelle“ buvę pinigai priklausė jam. Naujame pareiškime jis pažymėjo, kad pas jį rasta „ne viena gazelė su pinigais, o gazelė ir du autobusiukai su pinigais“.

 

„Ten gulėjo pinigai, skirti darbo užmokesčiui, vadinamajai „200 krovinio“ kompensacijai ir kitiems reikalams. „Wagner“ dešimt metų gyvena tik iš grynųjų pinigų, kurie įrašyti sutartyje. Ir aš jos kruopščiai laikausi. Kai dirbome Afrikoje, Ukrainoje ir kitose šalyse, Amerikoje, visi tenkinosi grynaisiais pinigais. O dabar jie ateina su kratomis. Nieko baisaus. Grynieji pinigai iš tiesų buvo rasti“, - sakė Prigožinas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(1)
(37)

Komentarai ()

Susijusios žymos: