Rusijoje soc. erdvė sprogo. Skelbiama apie 370 tūkst. klounų, skaičius sparčiai auga  ()

„Wagner“ samdinių lyderis pernelyg greitai ir staigiai nutraukė savo „teisingumo žygį“. Tai, kaip Jevgenijaus Prigožino veiksmai kontrastavo su jo žodžiais, sukėlė daug neigiamos interneto vartotojų reakcijos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-25 Rusijoje soc. erdvė sprogo. Skelbiama apie 370 tūkst. klounų, skaičius sparčiai auga  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jevgenijus Prigožinas buvo išjuoktas savo paties socialiniuose tinkluose po to, kai atsisakė perversmo Rusijoje, kurį pats organizavo. „Wagner“ vadovą užplūdo neigiamos reakcijos, praneša „24 kanalas“.

Prigožinas savo „Telegram“ kanale paskelbė balso žinutę. Samdinių vadas bandė paaiškinti, kodėl maištas buvo atšauktas. Jis sakė, kad „Wagner“ neva norėjo išsiskirstyti. Taip „Putino virėjas“ patvirtino tiesioginį kovotojų grupės ryšį su Kremliumi, kurį Maskva visada neigė.

Jis taip pat teigė, kad jo samdiniai buvo tik už 200 km nuo šalies agresorės sostinės. Prigožinas užsiminė, kad birželio 24 d. nė vienas iš jo kovotojų esą nebuvo sužeistas ar nužudytas, todėl jis norėjo išvengti kraujo liejimo, kurio momentas tuo metu jau buvo pribrendęs.

„Mes apsukame savo kolonas ir, kaip planuota, važiuojame priešinga kryptimi į lauko stovyklas“, - užbaigė Prigožinas.

 

Tai sukėlė neigiamą socialinės žiniasklaidos naudotojų reakciją. Jie po jo įrašu ėmė spausti dislaikus ir šimtus tūkstančių klounų reakcijų. Jų skaičius pamažu didėja. Jau pasiekė 370 tūkst. klounų ir auga toliau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(122)
(8)
(114)

Komentarai ()

Susijusios žymos: