Girkinas peržengia visas raudonas ribas. Skelbia stulbinantį pareiškimą apie Putiną (Video)  (1)

Teroristas paragino Rusijos Federacijos lyderį perduoti valdžią žmogui, gebančiam valdyti valstybę maišto sąlygomis ir atsakyti žmonėms. Jis įsitikinęs, kad rusai dar patirs „vargo“ laikotarpį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-25 Girkinas peržengia visas raudonas ribas. Skelbia stulbinantį pareiškimą apie Putiną (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teroristas Igoris Girkinas kritikavo Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną už jo neatsakingumą karinio maišto akivaizdoje. Jo nuomone, šalies agresorės vadovas turėjo prisiimti vyriausiojo vado vaidmenį, o ne deleguoti savo pareigas kitiems žmonėms. Panašų pareiškimą Girkinas išsakė ir birželio 25 dieną vykusiame „Suerzintų patriotų klubo“ susirinkime.

„Jei prezidentas neprisiima atsakomybės prieš žmones dėl didelio ir rimto karo, kaip galime tikėtis, kad kiti pareigūnai bus atsakingi už savo veiksmus? Šalyje suirutė, jei jis nepasiruošęs aukščiausiojo vado galioms, tai tiesiog būtina jas perduoti, bet tik teisėtu būdu, tam, kas sugeba tokį sunkų darbą“, – pabrėžė Girkinas.

Anot jo, „bėdų“ laikotarpis Rusijoje dar laukia. Jis pažymėjo, kad „Wagner“ vadovo Jevgenijaus Prigožino surengtas karinis maištas vis tiek turės pasekmių. Girkinas įsitikinęs, kad galios šalyje agresorėje bus perskirstytos, visų pirma gynybos ministras Šoigu ir generalinio štabo viršininkas Valerijus Gerasimovas nebeturės tokios galios, kokią turėjo.

 

Be to, Girkinas įsitikinęs, kad sėkmingas „vagneriečių“ veržimasis į Rusijos Federacijos teritoriją parodė užnugario nesaugumą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(87)
(1)
(86)

Komentarai (1)