„Prigožinas gali užimti Baltarusiją ir pasiskelbti prezidentu.“ Skelbiama beprotiška įvykių eiga  ()

Šeitelmanas sako, kad toks scenarijus logiškas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-26 „Prigožinas gali užimti Baltarusiją ir pasiskelbti prezidentu.“ Skelbiama beprotiška įvykių eiga  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ vadeiva Jevgenijus Prigožinas greitai nutraukė savo maištą prieš Rusijos vadovybę. Kadangi neteisėtas Baltarusijos vadovas Aleksandras Lukašenka išskrido į Turkiją, „Wagner“ savininkas galėjo „nuvykti į Minską“ ir „pasiskelbti Baltarusijos prezidentu“.

Tokią nuomonę „24 kanalui“ išsakė politikos technologas Michailas Šeitelmanas. Jis pajuokavo, kad Prigožinas „puikiai vadovautų Baltarusijai“.

Šeitelmanas pažymėjo: buvo informacijos, kad Baltarusijos diktatorius Lukašenka Prigožino maišto metu skrido į Turkiją. Tokiu atveju „Wagner“ buvo „atviras kelias į Baltarusiją“.

„Jei Lukašenka išskrido į Turkiją, būtų logiška, kad Prigožinas būtų „paėmęs Minską“. Jis būtų užėmęs Minską, atėjęs į Lukašenkos rūmus ir pasakęs: „Dabar aš esu Baltarusijos prezidentas“. Jam duotų pasą, surastų baltarusišką močiutę. Ir po to jis taptų save pasiskelbusiu Baltarusijos prezidentu“, - juokėsi jis.

 

Politikos technologas ironiškai pabrėžė, kad jei Prigožinas norėtų vadovauti Rusijai, jam tektų keisti valdžią. O Baltarusijoje sėdi pasaulyje pripažinti „klounai“, vadovaujami nepripažinto prezidento.

„Du save pasiskelbę Baltarusijos prezidentai. Koks skirtumas? Jis turėtų vyriausybę“, - pridūrė Šeitelmanas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(4)
(25)

Komentarai ()