[ŽT] „Baisūs scenarijai. Nesinori net įsivaizduoti.“ Pašiurpusi propaganda skelbia patį baisiausią Rusijos puolimą  ()

Z-propaganda, ištikta įvykių Rusijoje, ilgai tylėjo, bet kai Prigožinas pradėjo atitraukinėti savo samdinius iš užimtų miestų, įvertino Rusijos perspektyvas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo korespondentas Jurijus Kotenokas pripažino, kad centrinė valdžia pabėgo, palikdama šalį likimo valiai. Aukščiausių pareigūnų kabinetai akimirksniu ištuštėjo, niekas neatsiliepė į telefono skambučius, regionas buvo paliktas savivalei.

„Niekas nežino, kokios buvo derybos. Viduje kažkas virė, dėl kažko buvo susitarta. Ačiū Lukašenkai ir tam, kas tai buvo. Žmogui, kuris išgelbėjo šalį nuo gėdos paėmus sostinę..... Jie ėjo 8 valandas vidutiniu įprasto autobuso greičiu. Tai elito lojalumo dabartinei valstybės valdžiai klausimas. Ar tikrai turime sustabdyti karinį dalinį, žengiantį į Maskvą su kelininkų technika ir kelininkų darbais?“ - kritikuoja visus Kotenokas.

Galiausiai jis suprato, kad jei rytoj Rusijos Federaciją užpultų priešas, apie kurį Kremlius kalba jau daugelį metų, jis Maskvą pasiektų dar greičiau nei Prigožino samdiniai.

„Baisūs scenarijai. Nesinori net įsivaizduoti“, - rašo Kotenokas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(112)
(2)
(110)

Komentarai ()