„Šansų nebuvo jokių.“ KGB majoras skelbia apie visišką Putino kapituliaciją  ()

„Wagner“ savininkas bandydamas užimti Maskvą žaidė va bank.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-27 „Šansų nebuvo jokių.“ KGB majoras skelbia apie visišką Putino kapituliaciją  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo analitikas Jurijus Švecas išsakė Amerikos žvalgybos agentūrų duomenis, kurių manymu, prie Rusijos sostinės priartėjo maždaug šešių tūkstančių žmonių armija, o tai yra labai nedaug, kad būtų galima nuversti Maskvos vyriausybę ir įtvirtinti savo režimą.

Sensacingo įvykio Rusijoje, kurį organizavo Prigožinas, analizę galima rasti Jurijaus Šveco vaizdo įraše jo „YouTube“ kanale.

Buvęs šnipas išdėstė savo mintis apie Prigožino plano užimti Maskvą beprasmiškumą: „Kas atsitiko? Ateina žmogus su 6 tūkstančiais pavaldinių. Jis jau perėjo du miestus, bet Maskva yra priekyje. Su 6 tūkstančiais jis gali ją užimti? Manau, kad tam yra nulinė tikimybė. Ar jis gali prasiveržti ir pagauti Putiną? Taip pat manau, kad šansų nebuvo jokių, nes esu visiškai tikras, kad Putinas nelauktų, kol „Wagner“ pasieks Kremlių ir ištemps jį iš ten už kojų.“

Jurijus Švecas taip pat kalbėjo apie visišką V. Putino kapituliaciją bijant sparčiai besivystančių įvykių, kai Kremliaus vadovas buvo pasirengęs užglaistyti baudžiamąją bylą, kurią tą patį rytą iškėlė FSB, ir užmerkti akis į tai, kas įvyko, mainais į Rusijos sostinės saugumo garantijas.

 

Apie tai karo analitikas sakė: „Putinas jau pamiršo, ką sakė, kaip jis išvadino Prigožiną. Ir jis siūlo jam tokias sąlygas. Kokias sąlygas? Iš to, kas paaiškėjo. Baudžiamosios bylos, apie kurią ryte paskelbė FSB, nebus. Kaip jos nebus? O kas tai buvo? Visa šalis buvo ant plauko: to dar nebuvo buvę per visą jos istoriją. Tai buvo faktiškai Putino kapituliacija, o tai reiškia, kad jokios baudžiamosios bylos nebus.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(8)
(36)

Komentarai ()

Susijusios žymos: