„To dar nebuvo žmonijos istorijoje. Ten supelijusi, supuvusi, smirdanti š#@#, lazdų ir žiurkių gaujos talpykla“  ()

Arestovyčius pasisakė apie tai, ką parodė Prigožino maištas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-27 „To dar nebuvo žmonijos istorijoje. Ten supelijusi, supuvusi, smirdanti š#@#, lazdų ir žiurkių gaujos talpykla“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prigožino nepavykęs sukilimas įrodė, kad žmonijos istorijoje nėra buvę labiau moraliai supuvusios ir degradavusios valstybės nei Rusijos Federacija, sakė buvęs prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Oleksijus Arestovyčius.

Savo puslapyje socialiniame tinkle „Facebook“ jis pažymėjo, kad analizė to, kas įvyko savaitgalį, dar tik bus atliekama, tačiau jau dabar galima daryti išvadą apie Rusijos valstybės žlugimą ir neįtikėtiną jos silpnumą. Pasak jo, Rusija tapo labiausiai korumpuota ir morališkai degradavusia valstybe žmonijos istorijoje.

Arestovyčius pabrėžia, kad paniekos Rusijai, kaip valstybei, lygis smarkiai išaugo dėl smulkmeniškų kivirčų, į kuriuos virto Prigožino ir Putino konfliktas.

„Visi manė, kad ten galinga Tamsos karalystė, bet ten – supelijusi, supuvusi, smirdanti š#@#, lazdų ir žiurkių gaujos talpykla. Nulis nacionalizmo, nesibaigianti demoralizacija – visos visuomenės –, nesikišimo apologija, blogio banalumas, visiškas figūrų, gestų ir tikslų pilkumas“, - pabrėžė jis.

 

Arestovyčius pažymėjo, kad netiki sąmokslo teorijomis, V. Putino apgaulingais manevrais ir susitarimais. Pasak jo, savaitgalį Rusijoje kilo banali isterija ir pademonstruotas nesugebėjimas suorganizuoti ką nors prasmingo, net karinį sukilimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(116)
(0)
(116)

Komentarai ()

Susijusios žymos: