„Išsaugoti Rusiją kaip valstybę.“ Girkinas siūlo pakarti Prigožiną ir sušaudyti „vagneriečius“  ()

Buvęs „DLR“ lyderis tikina, kad „Putino virėjas“ turėtų prisiimti atsakomybę už sunaikintus lėktuvus ir Rusijos karių žudynes.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-26 „Išsaugoti Rusiją kaip valstybę.“ Girkinas siūlo pakarti Prigožiną ir sušaudyti „vagneriečius“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ savininkas Jevgenijus Prigožinas turi būti pakartas po nesėkmingo karinio perversmo Rusijos Federacijoje, pareiškė buvęs FSB pareigūnas Igoris Girkinas savo „Telegram“ kanale.

Teroristas negali nurimti dėl Prigožino karinio maišto. Po kritikos dėl jo veiksmų ir nepasitenkinimo „kelione“ į Maskvą buvęs FSB pareigūnas pasiūlė sukilėliui įvykdyti egzekuciją pakariant.

„Priimkite tai kaip nuomonę. Pavyzdžiui, aš nemanau, kad visi „Wagner“ vadai ir kovotojai nusipelno būti sušaudyti. Tai yra tiesiog būtina norint išsaugoti Rusiją kaip valstybę“, – sakė Girkinas.

Rusijos Federacijos Valstybės Dūma nuėjo toliau ir pasiūlė Prigožinui pačiam sutrumpinti savo gyvenimą. Tai pareiškė Valstybės Dūmos gynybos komiteto narys Andrejus Guruliovas, praneša RTVI. Anot jo, už numuštus orlaivius ir žuvusius karius tikrai bus atsakingi „Wagner“ samdiniai.

 

„Mūsų kariai žuvo, jie mirė nuo konkrečių asmenų. Kas davė komandą, kas paleido raketą? Tikiu, kad Tyrimų komitetas nuodugniai išnagrinės šį klausimą ir priims sprendimą“, – sakė Guruliovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(1)
(10)

Komentarai ()