„FSB pradėjo Putino pašalinimą iš valdžios.“ Skelbiama, kad diktatorius padarė didžiulę klaidą  ()

Kasjanovas sako, kad Rusija jau pradėjo Putino pašalinimo iš valdžios procesą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicijos politikas ir buvęs Ministras Pirmininkas Michailas Kasjanovas sako, kad po „Prigožino maišto“ V. Putino režimas ėmė sparčiai silpnėti. Putino, kaip stabilumo ir saugumo garanto, įvaizdis Rusijos visuomenėje buvo visiškai sugriautas. Juk šalyje įvyko ginkluotas sukilimas, kurio metu Maskvos link judėjo karinės technikos kolonos. Dabar visi jau galvoja, kaip išsigelbėti ir kaip toliau kurti savo gyvenimą. Prasidėjo vertikalės ir režimo erozija visais lygmenimis.

Tokią nuomonę Michailas Kasjanovas išsakė interviu su Jevgenijumi Kiseliovu „YouTube“ kanalui „Fabrika novin“.

„Pagrindinis Putino įrankis laikyti žmones baimėje – FSB – ryte gavo Putino įsakymą suimti ir iškelti baudžiamąją bylą Prigožinui, o vakare gavo įsakymą nutraukti baudžiamąjį persekiojimą. Ir Prigožinas su šypsena, mojuodamas ranka ir pinigais išvyko į Baltarusiją. Žinoma, manau, kad FSB šito niekada nepamirš“, - sakė politikas.

 

Pasak Kasjanovo, FSB (Rusijos Federacijos federalinė saugumo tarnyba) yra ne autoritarinė organizacija, o korporacija, ir Putinas yra šios korporacijos narys. Ir jis negali taip elgtis jos atžvilgiu.

„Viskas yra daug giliau, nei atrodo iš išorės. Rytoj FSB gali pasakyti, kad mes nesame patenkinti šiuo vadovu. Judėjimas ta linkme jau prasidėjo“, - sakė ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(4)
(46)

Komentarai ()

Susijusios žymos: