„Maištas nesibaigė!“ Z-kanalai kelia paniką. Ką paskelbė Prigožinas  ()

Z-kanalai netiki Prigožino „atgaila“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-27 „Maištas nesibaigė!“ Z-kanalai kelia paniką. Ką paskelbė Prigožinas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jevgenijus Prigožinas, „Wagner“ vadovas, pirmą kartą po žygio į Maskvą įvardijo savo tikslus ir priežastis, dėl kurių atsisakė plano.

Birželio 26 d. pats J. Prigožinas pareiškė, kad į Maskvą jis esą nusprendė vykti spontaniškai po smūgio „Wagner“ stovykloje“ ir dėl Rusijos gynybos ministerijos siekio nuo liepos 1 d. išformuoti privačią karinę kompaniją. Z-propagandistai nepatikėjo buvusiu kaliniu – jie įsitikinę, kad maištas dar nesibaigė.

Rusijos propagandistai, prieš kelias dienas gyrę Jevgenijaus Prigožino „Wagner“ samdinius, dabar reikalauja jį pašalinti arba įkalinti iki gyvos galvos už „išdavystę“.

Abiejų šaukimų Rusijos Dūmos deputatas Viktoras Alksnis įsitikinęs, kad Prigožino kreipimasis yra „raginimas tęsti sukilimą ir bandymas vaidinti baltą ir pūkuotą personažą“: „Ir mane stebina bei piktina, kad išdavikas ir sukilėlis ir toliau lieka laisvėje ir gali tęsti savo antivalstybinę veiklą. Jis ir toliau dirba savo priešams ir Rusijos pralaimėjimui kare.“

 

Pilietinio solidarumo judėjimo lyderis Georgijus Fiodorovas sako, kad nepaisant to, kad į Maskvą „Wagner“ neįžengė, per tą parą visi jautė, kad Rusijos valstybės nebėra. Ateityje gali paaiškėti sukilimo iniciatoriaus pavardė.

„Bet kuriuo atveju tai tik pradžia. Statymai kaip niekada dideli“, - perspėjo jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(120)
(4)
(116)

Komentarai ()

Susijusios žymos: