Soc. tinklai ūžia. Rusai tiesiog šokiruoti, ką pasakė Putinas  ()

Rusai pasipiktino Putino kreipimusi.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-27 Soc. tinklai ūžia. Rusai tiesiog šokiruoti, ką pasakė Putinas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Birželio 26 d. Kremlius paskelbė apie Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino „svarbų kreipimąsi“, kuris esą „nulems Rusijos likimą“. Tačiau jis kalbėjo tik nesąmones apie „sanglaudą“, sukeldamas rusų nepasitenkinimą.

Anksčiau Peskovo anonsuotas „supersvarbus“ kreipimasis truko vos kelias minutes, tačiau Rusijos diktatorius nepasakė nieko „kertinio“. Kaip rusai reagavo į V. Putino kreipimąsi, praneša „24 kanalas“.

Rusijos socialiniuose tinkluose kilo nepasitenkinimas dėl jų „caro“ kreipimosi. Vadinamąją „specialiąją operaciją“ palaikantys propagandos ištekliai skelbė, kad V. Putino kalba yra kažkas „svarbaus“, kas „ateityje gali pakeisti šalies likimą“. Tačiau „istorinė“ kalba nepavyko.

Putiną kritikavo ne tik paprasti socialinių tinklų vartotojai, bet ir jo pakalikai. Beje, teroristas Girkinas Rusijos prezidento kalbą pavadino „apgailėtina“.

Tiek socialinė žiniasklaida, tiek Rusijos kariuomenė laukė „kertinio“ Rusijos diktatoriaus teksto. Tačiau jie buvo priversti išklausyti kelias minutes trukusį „bunkerinio“ skundą apie „suirutę“ ir „draugų žūtį“.

 

Paprasti socialinių tinklų vartotojai nevyniojo žodžių į vatą ir atvirai kritikavo V. Putiną. Vieni rašė, kad jis „apskritai neturėtų kalbėti“, o kiti kritikavo Peskovą už „garsų anonsą“. Galiausiai pats Peskovas netrukus paskelbė, kad nieko panašaus nesakė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(47)
(5)
(42)

Komentarai ()

Susijusios žymos: