„Kerštas bus baisus. Maskva negali nužudyti Prigožino.“ Ždanovas skelbia, kas nutiko  ()

Prigožino pašalinimas nėra toks paprastas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-28 „Kerštas bus baisus. Maskva negali nužudyti Prigožino.“ Ždanovas skelbia, kas nutiko  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prigožinas nutraukė savo „maištą“ ir išvyko į Baltarusiją. Spėliojama, kad jis gali būti ten pašalintas, tačiau su juo susiję kai kurie Rusijai svarbūs procesai. Tokią nuomonę išsakė karo ekspertas Olegas Ždanovas, praneša „24 kanalas“.

Ždanovas sakė, kad niekas neleis Prigožinui išsinešti tiek daug įrangos. „Wagner“ vadovas sakė, kad turi 1700 vienetų įrangos. Tai didžiulis smūgis Rusijos kariuomenės koviniam efektyvumui. Beje, dabar Rusijos reguliariosios pajėgos gali apsilankyti „Wagner“ stovyklose ir paimti ginklus.

Putinas ir Rusijos sistema tokių dalykų neatleidžia. Šiuo klausimu „rusai nepasiduoda“ tikrai. Putinas rengs kerštą, nėra jokių abejonių. Šiuo atveju kerštas iš tiesų bus baisus. Todėl jis negali pasislėpti Baltarusijoje.

Karo ekspertas pažymėjo, kad rusams vis dėlto nebus lengva pašalinti Prigožiną. Su juo susiję kai kurie Kremliui svarbūs procesai. Visų pirma dėl deimantų, aukso ir kitų naudingųjų iškasenų Afrikoje.

 

Juo taip pat naudojasi Lukašenka. Baltarusijos diktatoriui ypač gali prireikti Prigožino ryšių Kinijoje, kad galėtų toliau megzti santykius šioje šalyje.

Taigi tam tikra Prigožino įtaka išlieka ir bus įdomu stebėti, kas bus toliau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(4)
(37)

Komentarai ()

Susijusios žymos: