„Jis 3 dienas nebendrauja su savo šeima. Jo sargybiniai nereaguoja.“ FT skelbia apie garsiausio Rusijos generolo dingimą  ()

Rimtos Surovikino problemos pasitvirtino.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-30 „Jis 3 dienas nebendrauja su savo šeima. Jo sargybiniai nereaguoja.“ FT skelbia apie garsiausio Rusijos generolo dingimą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įtakingas britų leidinys „Financial Times“ patvirtino, kad Rusijos generolas Surovikinas sulaikytas dėl nepavykusio karinio maišto. Informaciją patvirtino iškart trys informuoti šaltiniai. Žurnalistai pažymi, kad kol kas nėra visiškai aišku, ar Rusijos generolas kaltinamas dėl Prigožino vadovaujamo sukilimo, ar jis tiesiog sulaikytas apklausai.

„Jo nėra namuose. Su juo, jo sargybiniais ar adjutantu nėra jokio ryšio“, - „Financial Times“ sakė vienas iš su šiuo klausimu susipažinusių asmenų.

Buvęs radijo stoties „Echo Moskvy“ vyriausiasis redaktorius Venediktovas sakė, kad Surovikinas „jau tris dienas nebendrauja su savo šeima. Neatsako ir jo apsaugos darbuotojai“.

Informuotas Vakarų pareigūnas laikraščiui sakė, kad Surovikinas buvo sulaikytas: „Suprantame, kad paskui jį seks ir kiti žmonės.“

 

Kremlius taip pat atsisako komentuoti. Tiesiogiai paklaustas D. Peskovas nusiuntė žurnalistus pasiaiškinti į Rusijos gynybos ministeriją.

Laikraštis „Financial Times“ pažymi, kad generolas turėjo didelį palaikymą tarp Rusijos visuomenės dalies, kuri pasisakė už griežtesnę karo viziją. Konfliktui tarp Rusijos gynybos ministerijos ir „Wagner“ paaštrėjus, spėjama, kad Surovikinas veikė kaip Prigožino tarpininkas ar bendrininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(0)
(15)

Komentarai ()

Susijusios žymos: