„80 lygio iškrypėlis!“ Ką surado Prigožino rezidencijoje (Foto)  (6)

Per kratą Prigožino rezidencijoje buvo rasta labai netikėtų daiktų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tarp jų buvo pluoštai pinigų, aukso luitai ir „Wagner“ savininko nuotraukos, kuriose jis, naudodamas perukus ir makiažą, persikūnija į įvairius personažus, „24 kanalui“ sakė politikos technologas Borisas Tizenhausenas.

Tinkle pasirodžiusiose nuotraukose Prigožino namas atrodo kaip rūmai, kurių savininkas turi prastą skonį – visur auksavimas ir „turtų“ atributai. Visų pirma jo namuose buvo koplyčios kambarys su ikonomis, kambarys su medicinos įranga, taip pat persirengimo kambarys – su įvairiais perukais, striuke, pilna kažkokių ordinų, ir „Wagner“ vėliava.

Tačiau įdomiausios nuotraukos su Prigožinu skirtinguose įvaizdžiuose, kuriuose jį sunku atpažinti.

 

„Prigožinas yra 80 lygio iškrypėlis! Ką jis cosplayino? Ar jis siekė atrodyti vyriškai, ar taip apsirengęs ketino bėgti? Ir tai jį charakterizuoja“, - pabrėžė politikos technologas.

Per kratą „Wagner“ savininko rezidencijoje teisėsaugininkai taip pat rado milijardų rublių vertės pinigų krūvas, taip pat aukso luitų. Taip pat visą arsenalą.

Be to, jis laikė suklastotus dokumentus su skirtingais vardais, perukus, netikras barzdas ir savo nuotraukas su skirtingais atvaizdais. Matyt, Prigožinas keitė savo išvaizdą tam, kad galėtų konspiruotis kelionių į užsienį metu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(20)
(-13)

Komentarai (6)