„Eikit, kas norit, imkit, ką norit.“ Skelbiama katastrofa, kas Rusijoje nutiko su sienų gynyba  ()

Rusijos teritorijoje nėra nė vieno kovinio karinio vieneto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visi kovinės parengties Rusijos kariuomenės daliniai buvo perdislokuoti į Ukrainos teritoriją, kad atremtų Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrataką. Šiandien Rusijoje nėra nė vieno kovinio karinio vieneto, galinčio vykdyti numatytą kovinę užduotį.

Karo ekspertas Olegas Ždanovas tai sakė per transliaciją savo „YouTube“ kanale, praneša „24 kanalas“. Britų žvalgyba taip pat patvirtino, kad Rusija buvo priversta atitraukti visus rezervus, kad sulaikytų Gynybos pajėgų judėjimą.

„Rusijos 58-oji armija, kuri anksčiau rūpinosi saugumu Kaukaze, kovoja Zaporožės regione – beje, 58-oji armija kadaise puolė Sakartvelą. Donecko srities Velykos Novosilkos rajone pozicijas užima 5-oji armija ir jūrų pėstininkai: šį junginį Rusija naudojo sienoms su Kinija ginti“, - sakė Olegas Ždanovas.

Bachmuto apylinkėse gynybą laiko oro desantininkai, paprastai dislokuoti vakarų Rusijoje ir veikiantys kaip elitinės greitojo reagavimo pajėgos, jei santykiai su NATO pablogėtų.

 

Jevgenijaus Prigožino, kuris su savo karinėmis formuotėmis be jokio pasipriešinimo sugebėjo nužygiuoti 800 kilometrų Maskvos link, maištas tik patvirtina britų žvalgybos duomenis.

„Vadinasi, šiandien Rusijos teritorijoje, kaip sakoma Odesoje – „eikit, kas norit, imkit, ką norit“, - padarė išvadą karo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(104)
(1)
(103)

Komentarai ()