„Visų karinių operacijų sabotavimas.“ Sensacinga žinia. Ką daro elitinė Rusijos organizacija „Ozero“  ()

Girkinas vėl drebina savo nauju pranešimu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teroristas Girkinas įsitikinęs, kad V. Putino aplinkoje yra žmonių, kurie pasirengę pastūmėti jį nutraukti karą Ukrainoje.

Pasak Rusijos teroristo Girkino, Prigožino sukilimas iš tikrųjų turėjo savų pliusų. Kremliuje įvyko valdžios persiskirstymas, kai kurie žmonės įvertino „virėjo“ maištą. Tarp jų jis įvardijo Rusijos prezidento administracijos vadovo pavaduotoją Kirijenką, milijardierių Kovalčiuką ir brolius Rotenbergus.

Girkinas tiesiog įsitikinęs, kad po Prigožino maišto susilpnėjo Šoigu, Sobjanino ir Vorobjovo galia. Karo tyrimų instituto analitikai išsakė pagrindines Girkino pranešimo tezes.

Jis teigė, kad vadinamojo kooperatyvo „Ozero“ – asociacijos, kuriai priklauso žmonės iš V. Putino artimiausios aplinkos Leningrado srityje – nariai nori nuversti Rusijos diktatorių.

 

Jo vietoje jie mato arba tą patį Prigožiną, arba Kirijenką. Teigiama, kad ši organizacija pasisako už tai, kad būtų sabotuojamos visos karinės operacijos Ukrainoje. Girkinas įsitikinęs, kad kooperatyvas „Ozero“ ir toliau spaus Rusijos gynybos ministeriją, Patruševą, FSB ir kitas Rusijos prezidento administracijai nepavaldžias struktūras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(0)
(31)

Komentarai ()

Susijusios žymos: