Žiauri lemtis. Skelbiama, kas nutiko „Wagner“ smogikams  ()

Žurnalistų teigimu, žuvusieji turėjo šautinės žaizdos pėdsakų. Kelias savaites nepavyko išsiaiškinti jų pavardžių, tačiau įtariamasis buvo sulaikytas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Du sušaudyti vyrai, kurių kūnai buvo rasti Voronežo srityje, pasirodė esą „Wagner“ kovotojai, kurie birželio pabaigoje atsisakė dalyvauti kariniame Jevgenijaus Prigožino maište. Apie tai praeša „Baza“.

Žurnalistų teigimu, tyrėjai nustatė įtariamąjį, galėjusį įvykdyti dvigubą žmogžudystę Rusijos Federacijos Voronežo srityje. Paaiškėjo, kad tai 25 metų kirgizas Jaroslavas Šechovcovas, kuris liepos 17 dieną buvo sulaikytas.

„Tardymo metu jis sakė, kad pats yra „Wagner“ kovotojas ir pripažino, kad birželio 24 d. žuvę vyrai yra atsisakę dalyvauti maište. Šechovcovas buvo sulaikytas. Artimiausiu metu jam turėtų būti parinkta kardomoji priemonė“, – rašoma ataskaitoje.

Pastebėtina, kad žuvusiųjų tapatybė vis dar nenustatyta, nepaisant to, kad praėjo kelios savaitės.

 

Anot „Baza“, du vyrai su karine uniforma buvo rasti nužudyti liepos 6 d. Chocholskio rajone, netoli Voronežo-Luhansko greitkelio, netoli Oskino kaimo.

Juose aptiktos šautinės žaizdos, tačiau žuvusieji su savimi neturėjo jokių asmens tapatybę patvirtinančių dokumentų.

„Netoli žuvusiųjų buvo rastas UAZ furgonas, kurio viduje buvo ginklas. Ekspertai tik išsiaiškino, kad mirtį sukėlė šautinės žaizdos.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(6)
(9)

Komentarai ()