[ŽT] Didelio masto įvykis. Sudegė JAV tankas M1A1 „Abrams“ (Foto, Video)  ()

Tankas užsidegė susidūrus kurą gabenusiems sunkvežimiams. Per avariją sužaloti šeši žmonės, vieno iš jų būklė sunki.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Australijoje per didelio masto eismo nelaimę sudegė pagrindinis JAV armijos kovinis tankas M1A1 „Abrams“. Be to, į avariją, kuri įvyko greitkelyje į pietus nuo Rokhamptono, pateko keli furgonai ir dvivietis sunkvežimis. Sužeisti šeši žmonės, vieno iš jų būklė sunki. Apie tai liepos 19 d. pranešė „The Australian“.

Pasak šalies gynybos ministro Richardo Marleso, nelaimės metu amerikiečių tankas sunkvežimiu buvo gabenamas iš Gladstouno uosto į Shoalwater Bay karinį poligoną, kur jis turėjo dalyvauti pratybose „Talisman Saber“, vykstančiose kas dvejus metus, ir kuriose dalyvauja Australijos ir Amerikos kariai.

Pagrindinė priežastis, kodėl sudegė tankas, buvo užsidegę sunkvežimiuose gabenami degalai.

 

„Degė dviejų puspriekabių kroviniai, taip pat patys sunkvežimiai, kurie gabeno kelis šimtus litrų degalų“, – aiškino Kvinslando ugniagesių tarnybos viršininkas Johnas Pappas.

Pažymima, kad per avariją, be tanko, buvo apgadinti septyni automobiliai. Policijai atvykus į įvykio vietą, degė trys automobiliai, o likę keturi buvo smarkiai apgadinti.

Šeši per avariją sužeisti žmonės buvo nuvežti į ligonines Rokhemptone ir Gladstone. Vieno iš į Rokhemptoną nuvežtų pacientų būklė sunki, o kitų – stabili.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(13)
(-10)

Komentarai ()