„Prigožinas ir Utkinas skelbia apie perversmą. Bandys užgrobti valdžią“  ()

Prigožinas ir Utkinas laukia patogaus momento.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip „Wagner“ lyderiai Jevgenijus Prigožinas ir Dmitrijus Utkinas kalbasi su savo kovotojais Baltarusijoje, nežada nieko gero Kremliui. Grupuotė ruošiasi naujam sukilimui, savo tinklaraštyje rašo Rusijos opozicijos aktyvistas ir politinis emigrantas Igoris Eidmanas.

Prigožino ir Utkino kalbose opozicija išgirdo pranešimą apie naują perversmą. Panašu, kad grupuotė jam ruošiasi, laukdama patogaus momento.

„Tai, kas vyksta fronte, yra gėda, kurioje mums nereikia dalyvauti. Ir laukti akimirkos, kai galėsime pasireikšti visu gražumu“, - savo kalboje sakė Prigožinas.

Savo ruožtu Utkinas patikino, kad tai, kas vyksta, „nėra pabaiga“, ir taip pat pažadėjo „nugesinti pi@$erus“.

Eidmanas įtaria, kad „Wagner“ laukia Rusijos gynybos Ukrainoje žlugimo. Tai leis privačiai karinei kompanijai apkaltinti Rusijos vadovybę silpnumu, suversti jai kaltę dėl pralaimėjimo ir užgrobti valdžią.

 

„Pirmykščiai laukiniai sėdi Baltarusijos užnugaryje ir laukia, kol senas, vangus, trapus Rusijos valdžios mamutas paklius į spąstus. Jie greičiausiai laukia didelio Rusijos armijos pralaimėjimo Ukrainoje, kuris lems galutinį Gynybos ministerijos vadovybės diskreditavimą ir saugumo pajėgų skilimą“, - sakė opozicionierius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(146)
(30)
(116)

Komentarai ()