„Toliau Solovjovas ir Simonian.“ Gali būti tikra sensacija. Nutekėjo slapta informacija iš Rusijos saugumo  ()

Kremlius pasiuntė signalą Z-patriotams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius, bandydamas atkurti savo kaip jėgos įvaizdį po „Wagner“ sukilimo, pradėjo valymus Z-patriotų gretose. Čekistas Igoris Girkinas (Strelkovas) buvo vienas pirmųjų, patekusių po represijų gūsiu. Prie jo jie nesustos.

Tokį pareiškimą paskelbė įtakingas Rusijos „Telegram“ kanalas „VChK-OGPU“, besispecializuojantis informacijos nutekinime. Jis laikomas Rusijos žvalgybos tarnybų šaltiniu, praneša „Dialog.UA“.

Resursas tikina, kad Kremlius davė leidimą Strelkovo areštui.

„Strelkovas buvo suimtas po signalo iš prezidento administracijos. Po sukilimo nuspręsta vėl atsiversti pavaduotojo Matvejevo pranešimus, kuriuose pabrėžiama, kokią grėsmę režimui kelia kai kurių visuomenės veikėjų radikali ura-patriotinė retorika“, - rašoma „Telegram“ kanale.

Jame tikinama, kad kiti po Strelkovo gali būti pagrindiniai Kremliaus propagandos asmenys. Pavyzdžiui, pranešimuose, dėl kurių čekistas buvo suimtas, be kita ko, minimi Margarita Simonian ir Vladimiras Solovjovas.

 

„Kiti gerai žinomi vardai iš jo pranešimo eina net iki Solovjovo“, - rašo „VChK-OGPU“.

Strelkovo areštas yra aiškus signalas visiems „rusų pasaulio“ propagandistams, kad Rusijos valdžios, ypač Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino, kritika yra draudžiama.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(64)
(7)
(57)

Komentarai ()