[ŽT] Ukrainai reikia pagalbos. Skubiai prašo „After Action Review“ iš Vokietijos  ()

Ukraina nuolat palaiko ryšį su Bundesveru ir keičiasi patirtimi bei sulaukia patarimų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-27 [ŽT] Ukrainai reikia pagalbos. Skubiai prašo „After Action Review“ iš Vokietijos  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bundesvero vadovybė „strateginiu lygiu“ neturi priekaištų, kaip Ukrainos ginkluotosios pajėgos veikia ir vykdo kontrpuolimą.

Tai „Ukrinform“ pareiškė Ukrainos ambasadorius Vokietijoje Oleksijus Makejevas. „Prašome savo partnerius vokiečius atlikti vadinamąją „After Action Review“ – tai procedūra, kuri atliekama po operacijų, po kiekvienos pratybų dienos, kurioje aptariama, kas buvo padaryta teisingai, kas ne“, – aiškino Ukrainos diplomatas. Jis patikslino, kad ši procedūra vykdoma tiek taktiniu, tiek strateginiu lygmeniu ir yra Ukrainos ginkluotųjų pajėgų mokymo dalis.

Makejevas patikslino, kad „strateginiu lygmeniu nepasitenkinimo tam tikrais Ukrainos ginkluotųjų pajėgų veiksmais nėra“.

 

Anot jo, Ukraina nuolat palaiko ryšį su Bundesveru ir keičiasi patirtimi bei sulaukia patarimų. Ambasadorius pridūrė, kad Ukraina labai vertina patarimus, ką ir kaip daryti.

Ambasadorius taip pat patikslino, kad Berlynas supranta situaciją, kai Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms nepakanka ginklų, ypač šarvuotos technikos, oro gynybos sistemų ir orlaivių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(0)
(44)

Komentarai ()