Pasaulį apskriejęs video. Ukraina į frontą metė ypatingas pėstininkų kovos mašinas (Video)  ()

Per vieną iš atakų Zaporižios rityje Ukrainos kariai naudojo ypatingą šarvuotį, kad patikrintų, ar nėra minų laukų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos tikriausiai panaudojo nepilotuojamą pėstininkų kovos mašiną per vieną iš atakų prieš Rusijos pozicijas. Tai praneša „Forbes“.

Daugelis Vakarų žiniasklaidos priemonių praėjusią savaitę pranešė, kad Ukraina tariamai pradėjo antrąjį kontrpuolimo etapą. Kryptyje tarp Mala Tokmačkos ir Robotynės Zaporižios srityje Ukrainos ginkluotosios pajėgos panaudojo nepilotuojamą pėstininkų kovos mašiną. Gynybos pajėgos, matyt, bandė ištirti Rusijos minų laukus, esančius už 1,6 km į šiaurės vakarus nuo Verbovojaus, kurį šiuo metu kontroliuoja Rusija.

 

Daugelyje publikacijų skelbiamas vaizdo įrašas, kaip viena pėstininkų kovos mašina važiuoja vidury atviro lauko. Pradžioje matyti bent vieną kovotojas, kuris, greičiausiai, paleido mašiną link Rusijos gynybinių įtvirtinimų. Mašina ant minų nesprogo ir pasiekė prieštankinį griovį. Vėliau mašina įlekia į apkasą.

Tačiau šarvuočio atvykimas buvo demonstratyvus. Mašina ne tik nesprogo ant minų, bet ir nepateko į okupantų apšaudymą. Tai rodo, kad kai kuriose svarbiausiose fronto srityse okupantams trūksta jėgų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(2)
(64)

Komentarai ()