[ŽT] Kremlius be žodžių. ISW apstulbę. Kas nutiko po smūgio į Čongaro tiltą  ()

Rusijos karo tinklaraštininkų reakcijos stoka į smūgį Čongaro tiltui yra „pastebimas lūžis pranešant apie karą Ukrainoje“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius nurodė Rusijos karo žurnalistams nerašyti ir neinformuoti apie tam tikras temas, įskaitant gynybos pajėgų ataką prie Čongaro tilto.

Tai teigiama Karo studijų instituto (ISW) ataskaitoje, skelbia Censor.NET.

Analitikai mano, kad Rusijos karo tinklaraštininkų reakcijos stoka į smūgį Čongaro tiltui yra „pastebimas lūžis pranešant apie karą Ukrainoje“. Tai, anot ekspertų, gali būti ženklas, kad Kremlius įsakė „karininkams“ susilaikyti nuo tam tikrų temų gvildenimo.

Liepos 29 d. Ukrainos gynybos pajėgos paskelbė sėkmingą smūgį Čongaro tiltui greitkelyje M-18 (Džankojus – Melitopolis) tarp okupuoto Krymo ir laikinai Rusijos kariuomenės kontroliuojamos Chersono srities dalies.

ISW analitikai neužfiksavo jokių diskusijų Rusijos žiniasklaidoje apie Ukrainos smūgį ar komentarų dėl Chersono regiono lyderio Volodymyro Saldo pareiškimo apie tariamą 12 Ukrainos sparnuotųjų raketų „Strom Shadow“ perėmimą atakos metu. tiltas. Kartu ekspertai pažymėjo, kad Rusijos tinklaraštininkai birželio 22 d. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ataką prie Čongaro tilto komentavo su visuotiniu pasipiktinimu ir susirūpinimu.

 

„Tuo pat metu Rusijos tinklaraštininkai aktyviai diskutavo šia tema, reguliariai komentuodami tiek sėkmingus, tiek tariamai nesėkmingus Ukrainos išpuolius prieš Rusijos logistiką“, – rašoma pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(0)
(67)

Komentarai ()