Dreba visas Sevastopolis. Galėjo sprogti kai kas įspūdingo (Video, foto)  ()

„Sevastopolio centre kažkas įvyko, girdėjo net Balaklavoje. Dūmų „grybas“ matomas net iš Sevastopolio.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-02 Dreba visas Sevastopolis. Galėjo sprogti kai kas įspūdingo (Video, foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugpjūčio 1 dieną okupuotame Sevastopolyje nugriaudėjo sprogimas. Liudininkai praneša, kad dūmų „grybas“ buvo matomas net miesto centre.

Panašu, kad šią vasarą ramybės Kryme nebus. Apie naujus sprogimus Sevastopolyje vietiniais „Telegram“ kanalais buvo pranešta apie 18 val., praneša „24 kanalas“.

„Sevastopolio centre kažkas įvyko, girdėjo net Balaklavoje. Dūmų „grybas“ matomas net iš Sevastopolio“, – sakoma žinutėje.

Jie taip pat praneša apie sprogimus kažkur į Sacharna Holovkos rajoną. Vėliau tapo žinoma, kad sprogimas įvyko kažkur netoli šiluminės elektrinės.

Tikriausiai nukentėjo įsibrovėlių sandėliai

„Telegram“ kanalai taip pat rašo, kad netoli Balaklavos ugniagesių komanda su mirksinčiomis šviesomis išvyko Jaltos žiedo kryptimi. Jie nurodo, kad rusiški kariniai sandėliai yra Sacharna Holovkos rajone.

Netoliese yra Rusijos karinio jūrų laivyno bazė

Soc. tinkluose taip pat rašoma, kad sprogimas įvyko netoli Balaklavos miesto, kur yra viena didžiausių Rusijos karinio jūrų laivyno bazių.

 

Akivaizdu, kad sprogimas buvo tikrai galingas – tai patvirtina nuotraukos, kurias platina vartotojai iš įvairių Sevastopolio vietų.

Kaip pateisinama okupacinė valdžia?

 

Vadinamasis Sevastopolio gubernatorius Rozvožajevas suskubo visus nuraminti, sakydamas, kad tai buvo numuštas dronas. Negana to, jis sako, kad dūmai „grybų“ pavidalu yra pasekmė to, kad žolė užsidegė nuo krintančių drono nuolaužų.

„Sevastopolyje, Kara-Kobos regione, pirminiais duomenimis, buvo numuštas dronas, ant žemės įvyko sprogimas, užsidegė žolė ir krūmai“, – sakė Rozvožajevas.

Tai propagandistų versija, ją galima patiekti Putinui, o Kryme žmonės viską mato savo akimis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(0)
(66)

Komentarai ()