[ŽT] „Skabejeva to niekada neparodys.“ Pasirodė vaizdo įrašas, kaip gyvena rusai (Video)  ()

Internete buvo parodyta, kaip rusai gyvena Rusijos gilumoje, kol Maskva leidžia milijardus karui prieš Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete kilo ažiotažas dėl vaizdo įrašo iš Rusijos, kuriame žmonės priversti gyventi metalinėse statinėse, nes neturi pinigų normaliam būstui įsigyti. Rusai prisipažįsta, kad statinėse gyvena jau daugiau nei 20 metų. Vieno tinklaraštininko nufilmuotą medžiagą paskelbė „Ukraina 365“ „Telegram“ kanalas.

Pažymėtina, kad vaizdo įrašas nufilmuotas viename turtingiausių Rusijos regionų – Jamale, Rusijos naftos ir dujų pramonės centre, iš kurio Maskva išsiurbia milijardus dolerių, todėl regiono gyventojai neturi pinigų normaliam pragyvenimui. Be to, šiame fone Rusija ir V. Putinas tęsia karą prieš Ukrainą, vėjais paleisdami milijardus, o rusai priversti skęsti skurde.

„Žmonės gyvena metalinėse statinėse! Tokių dalykų Skabejeva jums neparodys“, - pažymėta vaizdo įrašo komentare.

 

„Net labai norėdami mes čia nusipirkti butą negalime – nespėjame paskui kainas“, - skundėsi savo pritaikytą gyvenimui statinę su visais patogumais rodydama rusė, pritardama, kad butų kainos Jamale yra tokios pat, kaip ir Maskvoje.

„Visos lėšos metamos ukrainiečių namams griauti, o ne normaliems namams jiems patiems statyti“, - vaizdo įrašą komentavo žurnalistas ir tinklaraštininkas Denysas Kazanskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(228)
(8)
(220)

Komentarai ()