[ŽT] To niekas nėra daręs! Neįtikėtina, ką su „Akacija“ išdarinėja ukrainiečiai  ()

Ukrainos kariai teigia, kad dėl nuolatinių mokymų jie gali labai tiksliai nukreipti artileriją pagal koordinates. Nepaisant to, kad „Akacija“ niekada negarsėjo dideliu tikslumu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Artileristai iš 30-osios atskiros mechanizuotos brigados, pavadintos Konstantino Ostrozkio vardu, veikia Bachmuto kryptimi. Tai praneša „ArmyInform“.

Artilerijos daliniai nuolat keičia vienas kitą fronte, o žurnalistai lankėsi rotacijos metu karių stovykloje, kurioje treniruojasi jie poilsio metu. Dvi savaeigio pabūklo 2C3 „Akacija“ ekipažai kasdien praktikuoja šaudymą.

Vyriausiasis seržantas ir būrio vadas Serhijus sako, kad nors patys savaeigiai pabūklai yra seni, naudojami nuo 1970-ųjų, vamzdžiai, nepaisant šaudymo, iš tikrųjų nėra susidėvėję. Smogti priešui naudojama kelių rūšių amunicija, tačiau dažniausiai tai yra didelio sprogimo sviediniai.

 

Nuolatinių treniruočių dėka „Akacija“ tikslumas leidžia sunaikinti net pavienius tankus. Ginklų vadas Oleksandras sako, kad tai daug kartų nutiko per Charkivo kontrpuolimą. Tuo pačiu metu pažymima, kad toks didelis savaeigių pabūklų tikslumas nėra būdingas, ir tai buvo pasiekta dėl kovotojų mokymų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(0)
(30)

Komentarai ()