„Gali prasidėti grandininė reakcija...“ Kaip Rusija reagavo į F-16 (Video)  ()

Žinios apie F-16 sukėlė tikrą paniką.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-23 „Gali prasidėti grandininė reakcija...“ Kaip Rusija reagavo į F-16 (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus propaganda pradėjo atvirai kalbėti, kad naikintuvų F-16 pristatymas Ukrainai smarkiai pablogins Rusijos armijos padėtį.

Pokalbių laidos „60 minučių“ eteryje Rusijos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas Michailas Chodarenokas atvirai pareiškė, kad šis tiekimas pakeis jėgų pusiausvyrą mūšio lauke.

Skandalingos laidos ištrauką galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“ .

M. Chodarenokas perspėjo, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos dėl Vakarų pagalbos netrukus sugebės mūšio lauke padaryti Rusijai rimtą žalą.

„Kai kurie žmonės mums sako: „tai ne gelbėjimosi ratas“, „taip, tai neturės didelės įtakos kovinių veiksmų eigai“..... Taip, turės! Ir tai turės reikšmingą poveikį. Į šį atvejį reikėtų žiūrėti rimtai. Kaupiama kritinė masė, kalbant apie ginklų ir karinės įrangos tiekimą Ukrainai. Turime atvirai pripažinti, kad anksčiau ar vėliau gali prasidėti grandininė reakcija, kai ginkluotės visiškai pakaks tokiems dideliems operatyviniams-strateginiams uždaviniams spręsti. Kalbant apie F16, kažkodėl turime keletą klaidingų įsitikinimų, kurių reikėtų vengti. Kartais sakoma, kad jiems reikia specialių kilimo ir tūpimo takų. Jiems to nereikia! Pakankamai trumpai kylantis lėktuvas... užteks bet kurio pirmos klasės aerodromo. Ukrainoje jų yra daugiau nei pakankamai... Kokių privalumų gauna Ukrainos pusė, kai gauna F16. Pirma, tai visų „Storm Shadow“ SCALP, „Taurus“... „Taurus“ pasirodys bet kurią dieną... Ten jau viskas nuspręsta. Visų pirma, tai lėktuvnešis. Antra, tai bus kovos su mūsų lėktuvais priemonė. Jie tikriausiai kartu su lėktuvais gaus visą aviacijos kovos įrangos komplektą... Tai gali sukelti problemų mūsų lėktuvams“, - sakė rusų pulkininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(199)
(3)
(196)

Komentarai ()