„Tai tiesiog sensacija! Apie tai kalbės visas pasaulis!“ Butusovas skelbia, kas nutiko Ukrainoje  ()

Rusijos karinis sraigtasparnis „Mi-8“ su visa įgula atskrido į Ukrainos teritoriją ir pasidavė gynybos pajėgoms.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-23 „Tai tiesiog sensacija! Apie tai kalbės visas pasaulis!“ Butusovas skelbia, kas nutiko Ukrainoje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Propagandistai kalba apie navigacijos klaidas, bet tai melas.

Apie tai pranešė Censor.NET vyriausiasis redaktorius Jurijus Butusovas.

„Ši istorija žada tapti legendine. Rusijos karinis sraigtasparnis „Mi-8“ su visa įgula atskrido į Ukrainą ir pasidavė ginkluotosioms pajėgoms. Apie tai pranešė Rusijos propagandos kanalas. Rusai praneša, kad skrydžio priežastis – navigacijos klaidos, tačiau, be jokios abejonės, tai dar vienas rusų melas. Juk jei sraigtasparnis skrido į Poltavos (kaimas Charkivo srityje. – Red.) aerodromą, kaip pranešė rusų tinklaraštininkas, tai jis yra maždaug už 300 km nuo fronto linijos, o rusai ten galėjo nusileisti tik sąmoningai, dėl gerai paruošto skrydžio“, – rašoma pranešime.

Anot Butusovo, sraigtasparnis skrenda nedideliame aukštyje ir nedideliu greičiu, todėl įgula aiškiai mato visus žemės orientyrus.

„300 km suklysti tiesiog neįmanoma, tai daug kuro sąnaudų. Nelaimingų atsitikimų negali būti. Jeigu viskas buvo taip, kaip rašė rusai, tai gali būti, kad istorijoje įvyko pirmasis sąmoningas rusų karinio sraigtasparnio pasidavimas! Tai sensacija, demoralizuojanti V. Putino karinės aviacijos elitą. Laukiame detalių iš Ukrainos oficialių šaltinių. Apie tai skelbs visas pasaulis! Ar sraigtasparnio įgula nusprendė prisijungti prie Rusijos laisvės legiono ir Rusijos savanorių korpuso gretų? Būtų įdomu išgirsti rusų piloto pareiškimą“, – apibendrino žurnalistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(1)
(67)

Komentarai ()