„300 tūkst. žuvusių, šimtai tūkstančių neįgaliųjų! Balsuok už mus - nužudyk savo ateitį!“  ()

Portaluose pasirodė informacija apie Rusijos ginkluotųjų pajėgų nuostolius kare su Ukraina, taip pat ironiški raginimai balsuoti už šalį plėšiančią ir jos piliečius žudančią partiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nežinomiems programišiams pavyko įsilaužti į Rusijos Federacijos valdančiosios partijos „Vieningoji Rusija“ svetaines. Apie tai „Obozrevatel“ rašo rugsėjo 7 d.

Leidinio duomenimis, iš viso įsilaužėlių ataka įvykdyta 59 oficialiuose partijų portaluose. Programišiai pakeitė svetainių turinį, skelbdami informaciją apie Rusijos ginkluotųjų pajėgų nuostolius, korupciją ir neįvykdytus valdžios pažadus.

Taip skiltyje „Mūsų pasiekimai“ pasirodė karstų ir vargšų rusų nuotraukos. Nuotraukas lydi ironiški raginimai balsuoti už „Vieningą Rusiją“.

„Beveik 300 tūkstančių žuvusių, šimtai tūkstančių neįgaliųjų, dešimtys tūkstančių dingusių be žinios – balsuokite už mus, nužudykite savo ateitį“, – rašoma viename iš šūkių.

 

Programišiai rusams priminė, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas kartą patikino, jog šalis nekels pensinio amžiaus slenksčio, nekeis Konstitucijos ir neskelbs mobilizacijos.

Taip pat yra Rusijos prezidento citata, teigiančio, kad visą gyvenimą užimti vadovaujančias pareigas yra „visiškai nepriimtina“. Tuo pat metu šaliai 23 metus vadovauja Vladimiras Putinas.

Dėl kibernetinės atakos svetainės buvo sustabdytos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(0)
(19)

Komentarai ()

Susijusios žymos: