„Su Kadyrovu baigta.“ Netikėta žinia. Skelbiama, ką slapta ruošia Kremlius  ()

Mahomedas Torijevas įsitikinęs, kad Kremlius ruošia R. Kadyrovo įpėdinį Čečėnijos Respublikos vadovo poste. Šiuo metu Vladimiro Putino administracija svarsto tris potencialius kandidatus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-17 „Su Kadyrovu baigta.“ Netikėta žinia. Skelbiama, ką slapta ruošia Kremlius  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ingušų žurnalistas Mahomedas Torijevas mano, kad Čečėnijos Respublikos lyderis Ramzanas Kadyrovas bus komos būsenoje, kol Kremlius nuspręs, kas užims jo pareigas. Apie tai jis pranešė televizijos kanalo FREEDOM eteryje.

„Jei jis tikrai yra komos būsenoje, jis ten liks tol, kol Kremlius nuspręs, kas užims jo vietą“, – sakė Mahomedas Torijevas.

Pasak jo, nei iš Čečėnijos, nei iš Europos, kur gyvena nemaža dalis čečėnų diasporos, nėra patvirtinimų apie blogą R. Kadyrovo būklę. Tačiau jei jis tikrai yra komos būsenoje, Maskvoje pirmiausia suras jam „pakaitalą“, o tada surengs garbingas laidotuves su paminklais.

Anot Mahomedo Torijevo, R. Kadyrovą gali pakeisti tik trys kandidatai, kurių kiekvienas yra „prastesnis už kitą“.

Kalbama apie Adomą Delimchanovą, Valstybės Dūmos narį iš Čečėnijos Respublikos, Mahomedą Daudovą, vadinamojo Čečėnijos parlamento vadovą, Abuzaidą Vismuradovą, Čečėnijos ministro pirmininko pavaduotoją valdžios blokui ir „Achmat“ būrio vadą. Tačiau Kremlius yra labai nenuspėjamas, todėl gali net paskirti Rusijos generalgubernatorių, kuris jį pristatytų rusams kaip dar vieną Čečėnijos Respublikos pavergimą.

 

Žurnalistas įsitikinęs, kad Čečėnijos žmonės naujai paskirtam lyderiui nesipriešins, juolab Kremlius net negalvoja apie piliečių reakciją, nes naujasis lyderis pasikliaus Maskvos parama.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(14)
(-5)

Komentarai ()