JAV superginklas „Dark Eagle“ turi rimtų problemų. Kodėl tai yra gerai  ()

Kariuomenė teigia, kad randa problemų su raketa, bet tai yra gerai, nes kariuomenė pasirinks tik saugų ir veiksmingą dizainą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-19 JAV superginklas „Dark Eagle“ turi rimtų problemų. Kodėl tai yra gerai  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV armija negalės pradėti eksploatuoti hipergarsinės raketos „Dark Eagle“ iki fiskalinių metų, kurie baigiasi rugsėjo 30 d., pabaigos. Tačiau yra galimybė tai padaryti iki 2023 m. pabaigos. Tai praneša „Defense News“.

„Common Hypersonic Glide Body“ projektas atidėtas dėl kritinio testo atšaukimo. Pasak kariuomenės įsigijimo, logistikos ir technologijų sekretoriaus padėjėjo Dougo Busho, bandymai turėjo būti pakankamai artimi veikimo bandymui, o ne kūrimo bandymams.

„Dar turime atlikti tolesnius bandymus, kad iki 2023 kalendorinių metų pabaigos spėtume atlikti bandymus. Mes randame problemų. Iš tikrųjų gerai, kad jas randame“, - sakė Bushas.

Jis pridūrė, kad kariuomenė nieko neįgyvendins, kol neįsitikins, kad diegimas veiks ir bus saugu naudoti.

 

Hipergarsinė raketa galės skrieti daugiau nei 6100 km per valandą greičiu. Tuo pačiu metu skrydžio metu ji manevruoja skirtinguose aukščiuose, todėl bus sunku ją aptikti. „Dark Eagle“ kompleksą sudaro paleidimo įrenginys, valdymo sistema ir šilumos skydas.

Amerikos gynybos korporacija „Lockheed Martin“ užsiima sunkvežimių pagrindu veikiančių hipergarsinių raketų integravimu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(1)
(24)

Komentarai ()