[ŽT] Skelbiamas košmaras. „Prasideda 4 totalinio karo serijos...“  ()

Prieš metus buvęs SSRS KGB žvalgybos karininkas išpranašavo keturias totalinio karo serijas, iš kurių antroji jau prasidėjo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs SSRS KGB užsienio žvalgybos tarnybos darbuotojas, Kyjivo nacionalinio Taraso Ševčenkos universiteto psichologijos katedros docentas Oleksandras Zelenka interviu Aleksejui Gomonui priminė savo geopolitinę prognozę, kurią pateikė prieš metus.

„Sakiau ir dar kartą pakartosiu: pirmoji serija – Ukraina, antroji – Izraelis, trečioji – Korėja, o ketvirtoji (kai Vakarų jėgos bus maksimaliai išsekusios) – Taivanas“, - sakė ekspertas.

Pasak O. Zelenkos, po pirmųjų trijų totalinio karo serijų į pasaulinio proceso areną įžengs šviežia, mobilizuota ir pasirengusi pergalei Kinijos armija. Iki to laiko visos kitos pasaulio armijos turėtų būti išsekusios.

 

„Dabar vyksta antroji serija. Arabai gauna kinų ginklų per Iraną ir Afganistaną, Rusija taip pat aktyviai dalyvauja šiame procese. O Izraelis supranta, kad jau vyksta karas su padidėjusiu priešininkų skaičiumi“, - pažymėjo analitikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(21)
(23)

Komentarai ()