[ŽT] Gazos Ruožas užblokuotas. Kada prasidės puolimas  ()

Izraelio gynybos pajėgos pranešė, kad toliau rengiamasi antžeminei operacijai prieš „Hamas“ Gazos ruože. Izraelio kariuomenė vykdo pratybas pagal patvirtintus operatyvinius planus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Izraelio pajėgų atstovas spaudai Daniel Hagari sakė, kad Izraelis įvedė visišką Gazos ruožo blokadą. Jis sakė, kad Izraelio gynybos pajėgos neseniai patvirtino kovos veiksmų išplėtimo planus.

Pranešama, kad Izraelis pasienyje su Gazos Ruožu dislokavo dešimtis tūkstančių karių. Operacijos data kol kas nežinoma. Izraelio pajėgos teigia, kad didelis puolimas prasidės netrukus.

Hagari sakė, kad Izraelis yra pasirengęs pereiti prie antžeminės operacijos savo pasirinktu laiku. Jis sakė, kad operacija bus tęsiama tol, kol žydų valstybė visiškai pasieks savo tikslus.

„Izraelio kovotojai taip pat yra pasirengę bet kokiam scenarijui, o kariai šiaurėje ugnimi atsako į „Hezbollah“ atakas,“ - sakė jis.

 

Izraelio atstovas sakė, kad „Hamas“ kovotojai per spalio 7 d. išpuolį prieš Izraelį pagrobė 42 šalies piliečius. Jis neatmetė galimybės tuos įkaitus išlaisvinti karinėmis priemonėmis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(8)
(0)
(8)

Komentarai ()

Susijusios žymos: